2009/12/01

Cu televizorul, tampim poporul!

Nu mai suport. N-am vrut sa zic nimic si am vrut sa ma abtin si sa imi vad de gandurile mele, dar nu mai suport. Mi-e scarba si trebuie sa dau tot afara din mine. Ce televiziune de rahat esti, cum naiba crezi ca o sa se mai uite cineva la emisiunile tale acum si in veci pururea, daca ma crezi prost, idiot, tembel, tampit si mai crezi ca inghit tot ce imi dai??????????????

Chiar orice buletin de stiri trebuie sa inceapa de cinci zile cu filmul cu Basescu lovind sau nelovind un copil???? Si astazi prezinti protestul anti-comunist din Timisoara ca un miting in care se cearta pdl-isti cu psd-isti si vorbesti de violente cum vorbea televiziunea romana de Piata Universitatii in '90??????????????????????? Mi-e scarba de Realitatea TV si de Antena 3! Sa le scada audientele pe cat a crescut apa in Venetia in ultimele zile!!! (de stirea asta ati auzit? nuuuuu? oare de ce?)

Vreau partialitate, nu tin cu Basescu, mi-am anulat primul vot, dar nu mai suport atata aroganta si atata partinire! Si m-am saturat sa vad doua televiziuni care ii considera pe romani prosti!

In aceste zile, sper ca romanii, aia pe care cele doua canale ii cred prosti, batuti in cap, idioti, tembeli, usor de manipulat, sa fi citit stirile pe net sau sa le fi trait pe pielea lor sau in cel mai prost caz sa se fi uitat la acasa tv, sport.ro, hallmark etc.

Si sa nu indrazniti sa imi spuneti ca nu stiu eu ce e aia jurnalism si obiectivitate, ca va mananc!

4 comments:

Hudrea said...

Las', că-i bine, uite aşa ies la vot oameni care n-ar fi ieşit. Din îndârjire, de nervi, ca să le arate ei lor că nu-s proşti ;)

Anonymous said...

Aşa-i Paula, nu am tv, nu m-am uitat la ştiri şi totuşi ştiu tot filmul scandalurilor.
Şi da Adi, oamenii au fost mobilizaţi şi emoţional să meargă la urne. Ce mă uimeşte azi de dimineaţă este relaţia personală a colegilor şi cunoscuţilor cu ambii candidaţi. Sunt atât de înverşunaţi, supăraţi sau bucuraţi; s-au transformat peste week-end ca şi cum toate speranţele vieţii erau în votul de ieri. Ca şi cum 49,57% dintre români nu au primit mail de la o bancă din Maciupiciu care-i anunţă că primesc milioane de euro doar pentru că există.
Iar curca de mine face dansul victorie şi riscă să fie dezmoştenită de tata săracul, a simţit că unica-i fiică l-a trădat. Uneori chiar simt că locul femeii e la cratiţă, dacă ieri nu era duminică mai bine aş fi gătit.

Silvia

Beudean said...

Silvia, si la noi la birou s-a facut politica de la 8-30 la 10-00 (oameni indarjiti, unii voiosi, unii sceptici, dar niciunul cu solutia si fericirea in mana). Si eu am comentat, desi aseara m-am uitat doar pe CNN si TVR sa vad ce se intampla, pentru 10 min. Si printre comentariile facute de mine i-am suparat pe unii ca le-am spus ca nu imi mai pasa cine iese, doar ca daca iese Basescu sunt putin mai putin suparata pe tara asta, decat daca iese Geoana. Cred ca din cei 60% dintre romani care s-au dus la vot o mare parte s-au dus "de nervi", din indarjire. I-au enervat televiziunile, i-au enervat candidatii si s-au dus "fix de ciuda"! Nu s-au dus PENTRU schimbare ca in '96 sau in 2004. :(
Ieri povesteam cu un prieten despre teoriile invatate in anii de jurnalism - cat de mult poate influenta televiziunea telespectatorii? (alaturi de noi, la masa din stanga erau primul ministru, primarul Clujului, prefectul si presedintele de consiliu judedean si alti trei membri marcanti PDL - sper ca ne-au auzit). Cred ca ar fi meritat sa faca cineva o cercetare pe campania electorala din 2009 si poate se va face. Televiziunile au trecut o limita pe care nu trebuiau sa o treaca si ajung acum de rasul curcilor, incat nu o sa mai creada nimeni nicio iota din ce spun. Si daca pana acum doar buletinul meteo era pus sub semnul intrebarii, acum pentru toate stirile o sa ne intrebam - "oare asa e????".
Pana una alta, sa avem o zi frumoasa! Eu ma "pansez" cu Snow Patrol si cu albumul lor the best of - Up to now! Recomand "Run".

Anonymous said...

O să ascult "Run", deşi m-am dezobişnuit de a fugi de, ci mai mult înspre.
Am simţit o campanie televizată puternică, ca o dramă în mai multe acte şi cu inerentele răsturnări de situaţie. Am urmărit vineri seara confruntarea, părcă eram la teatru, aşteptam următoarea replică, următorul joc şi sincer n-aş fi vrut să se termine aşa mă captivase. Dau din cap ca nanele din poartă şi mă minunez unde s-o ajuns. Acum că m-am dat şi politică pot să revin.
O mare bucurie că vine Crăciunul. Noi facem bradul in Timişoara joi, cu portocale, nuci şi bomboane.
Să ne revedem sănătoase, încă un pupic bonus, muah!